Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Vrijgezellendag in Scheveningen.

Fun gegarandeerd!

Wij maken er een feestje van voor mannen en vrouwen. En kleding van de vrijgezel kan ons niet gek genoeg; wij hebben echt alles al gezien ;-)
Powerboat activiteiten voor je bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.

Vrijgezellendag op maat?

We hebben de leukste vrijgezellen activiteiten verzorgd en denken graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.
Powerboat varen voor je vrijgezellenfeest in Scheveningen.

Leuke interactie

Zijn jullie met een grote groep? Dan kunnen we meerdere boten tegelijk inzetten waardoor je een echt racegevoel krijgt.


Meest geboektWil je reserveren of meer informatie aanvragen?

Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.


Vrijgezellenfeest activiteiten in Scheveningen

Tijdens jullie vrijgezellendag of vrijgezellenfeest in Scheveningen staat natuurlijk één persoon centraal; de vrijgezel. Voor zowel een mannen vrijgezellfeest als voor een vrouwen vrijgezellenfeest is het rib powerboat varen een uitermate leuke en geschikte activiteit. Stel je voor, met al je vrienden / vriendinnen lekker het water op, wind door je haren en de zon op je gezicht. En als hoogtepunt hebben jullie de mogelijkheid, als jullie dat willen, om de vrijgezel in een droogpak te hijsen waarna jullie hem of haar overboord mogen gooien voor wat 'zwemoefeningen' bijvoorbeeld. Uiteraard een ideaal moment om foto's en filmpjes te maken.

 

Compleet arrangement voor jullie vrijgezellendag

Willen jullie na het powerboat varen lekker barbecuen, een kiteclinic op het strand doen of feesten in Crazy Pianos? Geen probleem, wij kunnen het voor je organiseren. Daarmee kan je jouw complete vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Powerboat Scheveningen regelen. Dat is wel zo makkelijk. Hieronder vind je de meest populaire activiteiten voor vrijgezellen. Kijk voor een meer uitgebreid overzicht van activiteiten op onze arrangementen pagina.

 


Rib Powerboat varen; de rallyrun

Rib Powerboat varen Rallyrun in Scheveningen

De Rib Powerboat Rallyrun is een spectaculaire rondvaart van ongeveer 30 minuten voor de kust van Scheveningen. We varen op hoge snelheid, springen over de golven en maken haakse bochten. Deze ervaring zal je niet snel vergeten; een echte adrenaline kick!

€ 37,50,- per persoon (vanaf 4 tot 20 personen) € 35 per persoon (21 tot 50 personen) € 32,50 per persoon (50+ personen) per persoon

Lees meer »

 


Bachelor Special

Rib Powerboat Bachelor special; speciaal voor de vrijgezel in Scheveningen

De Bachelor special is een arrangement waarbij jullie in totaal 45 minuten gaan varen. Als verrassing leggen we tijdens de tocht de boot (of boten) stil en halen we een survivalsuit tevoorschijn die de vrijgezel mag aantrekken. Vervolgens mogen jullie hem of haar op een veilige plek overboord gooien en bepalen jullie wat we verder met de vrijgezel gaan doen. Omdat jullie zelf kunnen aangeven wat leuk is voor de vrijgezel (en voor jullie natuurlijk!) is deze activiteit geschikt voor mannen en vrouwen.

Prijs: € 47,50 per persoon
Lees meer »


Thrill, grill and chill.

Rib Powerboat Thrill GRill Chill arrangement

De naam zegt het eigenlijk al. Met dit arrangement combineren we de 'thrill' van het rib varen met een 'grill' aan het strand in de vorm van een heerlijke Beach BBQ en daarna lekker 'chill' naar Crazy Pianos voor een avond feesten.

€ 71,50 per persoon
Lees meer »Power Experience

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Bij de Power Experience gaat het om kracht; de kracht van de buitenboordmotoren op onze ribs en de kracht van grote powerkites die jullie op het strand onder bedwang moeten zien te krijgen tijdens een één uur durende workshop. Totale duur 1,5 a 2 uur.

€ 55,00 per persoon
Lees meer »Bier en Ballûh

Rib Powerboat varen combinern met Segway rijden door ScheveningenNa de RIB Rally Run is dit nog een leuke actie die wacht om getrotseerd te worden. Een 1/2 liter koud bier en bitterballen dus geen verschil met de MAN CAVE

€ 10,00 per persoon

Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.