Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Powerboat activiteiten voor je bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.


Ervaring delen?

Bezoek het gastenboek.

Meest geboekt


Meer activiteiten?


Wil je reserveren of meer informatie aanvragen?


Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.


Recenties, referenties en ervaringen

Hieronder volgen reacties van enkele gasten die in het verleden met ons mee zijn gevaren.

 

Jordan de Boer:

Mannen, ons personeelsuitje is mede door jullie professionele benadering zeer geslaagd. Goed dat jullie de veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Keep up the good work!

Met vriendelijke groet, Jordan.


Marco:

Powerboat scheveningen heeft ons echt een fantastische dag bezorgd. We hadden voor een vrijgezellenfeest voor mannen het Rescue arrangement gekozen. Eerst zo'n 3 kwartier de zee op en vervolgens een half uur een leuke en leerzame reddingsoefening gehad, waarbij we in wetsuits in het water lagen en leerden wat te doen bij schipbreuk.

Met zo'n powerboat op volle zee varen overtrof echt onze verwachtingen, dit was echt supergaaf. Met 90 km/h over golven heen varen is echt geweldig! Het was zo'n 14 graden, maar we hebben het geen moment koud gehad, waarschijnlijk door de adrenaline! Zeker ook omdat de mensen van powerboat scheveningen heel relaxed zijn kunnen wij dit iedereen zeker aanraden!


Sidney Swart:

Wij hebben de powerboat geboekt voor een vrijgezellen dag waarbij de vrijgezel afscheid neemt van Scheveningen omdat hij verhuist naar Breda. Je weet niet wat je te wachten staat als je de stoere en ruig uitziende boot van POWERBOAT Scheveningen de oude binnenhaven ziet invaren. Wij (de vriendengroep van het vrijgezellenfeest) zijn heel wat gewend maar de trip met volle snelheid over de Noordzee, in de branding van Scheveningen is werkelijk waar niet in één zin te beschrijven. Voor wie op zoek is naar een "onwerkelijke" ervaring, een adrenealine feest die de rest van je dag blijft doorstromen door je lichaam, je na 4 uur nog steeds kippevel hebt? Dan MOET je bij Powerboat scheveningen zijn. Los van super hard varen over de Noordzee is Ron (onze kapitein op de powerboat) een zeer ervaren schipper. Hierdoor voel je uiterst veilig en kan je zeker zijn van een ontspanne trip op zee waarvan je kan genieten! Mijn complimenten voor Ron die als kaptein de golfen de baas is! SUPER!!! 250 PK's die onder je benen je naar de horizon scheuren! voor mijn gevoel al een verslavende aktiviteit! groet, Sidney


Eddy Kaaisteker:

ribboatvaren met een vrijgezellenfeest. Wat een geweldige belevenis. We hebben er enorm van genoten, zeker met het mooie weer die dag. Dit is zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Bedankt!


Michael:

Beste Ron, ons vrijgezellenfeest is dankzij jullie helemaal geslaagd. powerboat varen was geweldig en tijdens de BBQ op het strand van Scheveningen die je hebt geregeld hebben we enorm genoten. Thanks man!! Michael


Dennis:

Beste mannen,

ondanks de kou was het geweldig om met jullie mee te varen. Wat een onwijs gave boot, die Rib met 250PK!! Ik heb me zo stevig vastgehouden dat ik er spierpijn aan over heb gehouden, maar het was erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. We komen nog eens terug als de temperatuur meer aangenaam is. Bedankt ook voor de goede zorg mbt de avondactiviteit bij Crazy Piano's en DOK28.

Groetjes, Dennis


Annelies en Wil:

Nog nat achter de oren van een ongelooflijke adrenaline kick. De regen was alleen maar extra spectaculair! Ron, het was top! We gaan zeker nog een keer met je mee!!!!! Want als je dit eenmaal hebt gedaan, wil je nooit meer naar de Efteling :)!!! Bedankt voor alle moeite om mijn verjaardag speciaal te maken. Groet, Wil


Shirley:

Hoi Ron, Leuk filmpje heb je van ons gemaakt!! Het varen was erg leuk, en het ging zo hard dat we zelfs geen tijd gehad hebben om zeeziek te worden. Het springen over de golven vond ik zelf het leukste om te doen. Bootvaren op zo'n hoge snelheid geeft wel een enorme kick zeg! Nogmaals bedankt en succes verder. Shirley.


Arnold:

Beste Ron, nogmaals hartelijk dank voor de geweldige powerboot tocht tijdens ons vrijgezellenuitje. Die Rallyrib van jullie is geweldig! Om op Scheveningen een vrijgezellenfeest te organiseren is echt voor iedereen een aanrader; dank ook voor het regelen van de BBQ. Groetjes, Arnold