Varen met vrienden

26 maart 2016

11 man, vrienden, door dik en dun. Een zonnige dag met verraderlijke wind die alsmaar pittiger zou worden. 1 vriend met een sterke visuele beperking heeft het dappere besluit genomen deze trip aan zich voorbij te laten gaan omdat de omstandigheden op het water best wel verraderlijk waren. Safety first, een wijs besluit! Hij heeft dan ook de ereplaats gekregen bij de Pasta Company en zich tegoed gedaan aan een drankje in afwachting van de terugkeer van zijn vrienden.

De vrienden die in het begin niet voor elkaar onder wilde doen en elkaar flink liepen te jennen besloten toch maar wijs te kiezen voor kleding die bescherming zou bieden tegen het wassende water. Ze moesten notabene na de run nog Scheveningen onveilig maken met de man in spé en met een nat pak over Scheveningen struinen is met deze temperaturen nog niet echt aan te raden. Een beetje gespannen voor wat komen gaat betreden de heren de RIB maar dat mocht de voorpret niet drukken. Zeker niet toen schipper Dennis even een opzwepend muziekje aanzette kon het feestje echt beginnen. De trossen konden wat hun betreft niet snel genoeg los, en gelijk hadden ze.

Varen met vrienden

Op zee met een vlagerige wind met een kracht van zo’n 7 bft en nog leukere golven ging de schipper los met de heren. Resultaat na 30 minuten jakkeren en stuiteren, 10 gezichten waarvan de lachspieren meer dan duidelijk overuren hebben gedraaid. Geen haar meer in de scheiding en het eerste wat ze op de kade uitbrachten was WHOW! KICKE! ZODAN! en zo even verder. Onze missie was geslaagd, gevraagd en geleverd 1 bijzonder avontuur. Wij zijn blij dat wij daaraan een bijdrage mochten leveren.

powerboat scheveningen wenst dan ook het koppel dat in juni a.s. het Ja-woord gaat geven veel voorspoed en geluk!

Graag tot de volgende keer!
Team powerboat scheveningen

 Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •