Leuke activiteit voor vrijgezellendag georganiseerd door Jonas Baart

Jonas wilde voor zijn vriend een spectaculaire activiteit organiseren en vroeg ons om een trip met de Ribrally RIB boot in combinatie met de reddingsboot ‘de Grommer’ van collega Bootruns. Gezien de grootte van de groep was dit een goede optie en we gingen met de twee RIB boten het water op. De mannen waren erg enthousiast en wilden het wel eens meemaken allemaal. Dat kon! Eenmaal op zee ging het gas flink open en begonnen de 6 cilinders van de 250 PK Yamaha outboard flink te brullen. Tijdens de eerste run presteerde een van de mannen het toch om tijdens het varen te filmen en fotograferen. Halverwege zijn de heren van plaats gewisseld. Een van de mannen die achter de laatste beugel stond was uitgeteld en was ook verbaasd dat PS1 piloot Ron het 6 uur lang kan volhouden op de boot.

Na een blik op het slechte deel van de Pier hebben we de tour weer vervolgd. De man die aan het begin voorop ging zitten heeft dit ook de gehele tour volgehouden en hij vond het geweldig. Na de wissel van groep gingen we weer de zee op voor een tweede sessie. Achterop stond een van de kameraden die wat last had van zijn rug, maar hij wilde het onder geen voorwaarde missen. We zouden het kort aankijken, maar hij gaf aan dat het prima ging en het gas goed open moest. Dat was natuurlijk geen probleem. We hebben een enorm gezellige trip gemaakt die bij iedereen erg in de smaak viel. In de haven werd de vrijgezel nog overboord gezet in een droogpak. Hij kreeg een enorme golf van de PS1 over zich heen waarna hij maar snel naar de kant zwom. Dat werd niet getolereerd door zijn vrienden die hem daarna tot twee keer toe terug het water in gooiden in het deel waar het vol met kroos lag dat uit de Haagse sloten de haven in wordt gepompt als het hard gaat regenen. Hij zag er lekker fris uit….

Gelukkig konden we hem met een waterslang afspoelen en kon hij zich weer aankleden. Voor zijn vrouw; aandacht van vrouwen kon hij waarschijnlijk wel vergeten de rest van de dag. De rekening is onderweg 😉

Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •