Powerboat varen iedere vr. zat. zondag 16.00 uur individueel

Rib powerboat varen in Scheveningen is een spectaculaire activiteit voor jouw dagje uit. Om te kunnen ribvaren in Scheveningen hoef je maar 1 ding te doen: een Rib Powerboat Boeken.

Rib Powerboat boeken

Een Powerboat boeken in Scheveningen doe je natuurlijk bij powerboat scheveningen. Onze boten hebben buitenboord motoren met vermogens tot wel 600PK, dus Rib Actie is bij ons gegarandeerd! Zie je het al voor je? Je stapt samen met je collega’s, vrienden of familie aan boord om te gaan genieten van snelheid en spektakel. Maar ook van zon, zee en het uitzicht op het strand van Scheveningen.

Wat kan je verwachten?

Aan de kade zal een medewerker van powerboat scheveningen de veiligheidsinstructies met je doornemen en je voorzien van een Secumar reddingsvest. Zie het maar als een soort stewardess die vertelt wat je kan verwachten en wat je wel en niet moet doen in bepaalde situaties. Om teleurstelling te voorkomen: het is helaas geen mooie vrouw. 😉

De trossen gaan los en rustig varen we door de haven van Scheveningen onder het genot van een gezellig, of misschien wel opzwepend muziekje. Eerst door de tweede binnenhaven, waar uiteraard genoeg te zien is. Van vissersboten tot zeiljachten. Daarna door de ‘pijp’ naar de eerste binnenhaven waar je de grote vissersboten zal zien liggen en de boten van de KNRM (reddingsbrigade). Daarna langs het Semafoor (Havendienst) op weg naar open zee. Op het moment dat we de oude havenhoofden bereiken zijn we op het punt beland waar we echt gas kunnen gaan geven. Het is dan even klaar met sightseeing, nu is het tijd voor Actie! De gashendel gaat helemaal naar voren waarna de motoren gaan brullen en de boot vooruit schiet tot aan de uitgang van de haven.

Afhankelijk van de situatie op zee schieten we dan als een raket de haven uit, of we vertragen weer om behendig over de hoge golven te manoeuvreren. Het gaat hoe dan ook een geweldige ervaring voor je worden!

Dus boek je powerboat trip vandaag nog bij Powerboat Scheveningen!


Powerboat boeken
POWERBOAT BOEKEN !

5 (100%) 8 votes
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •