Powerboat Scheveningen aanwezig bij de Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen 2011

De Ribrallyboot PS1 van powerboat scheveningen zal tijdens de Nieuwjaarsduik voor de kust van Scheveningen aanwezig zijn. Een groep mensen heeft het idee gekregen om de Nieuwjaarsduik vanaf de PS1 te starten om vervolgens naar de kust te zwemmen. Een leuk idee, maar wel erg gewaagd; het water van de Noordzee is nu slechts een graad of 5. We zullen dus proberen om de groep zo dicht mogelijk voor de kust uit de boot te zetten.

De Nieuwjaarsduik, gesponsord door Unox, vindt traditioneel op 1 januari van elk jaar plaats op het strand van Scheveningen vlakbij de Pier. De Nieuwjaarsduik wordt al vele jaren gehouden op het strand van Scheveningen. Veel mensen gebruiken deze frisse en sportieve activiteit als spetterende start van een nieuw jaar.

Duizenden mensen hebben de afgelopen jaren de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen meegemaakt. Zodra je een kaartje voor de duik hebt bemachtigd kan je jezelf voorbereiden door aan de warming-up met muziek en aerobics mee te doen.

Op zaterdag 1 januari 2011 om 12.00 uur zal de Nieuwjaarsduik starten. Elke deelnemer zal dan zo snel mogelijk een duik in de Noordzee nemen om vervolgens weer snel het strand op te rennen voor een warme handdoek en een kop warme Unox soep. Als je wel aanwezig wilt zijn, maar je wilt niet die ijskoude zee in, dan wordt het zeker op prijs gesteld als je met een handdoek en met soep klaarstaat voor je vrienden/familie wanneer ze de zee weer uitrennen.

Kom dus allen naar Scheveningen op 1 januari en wellicht treffen we elkaar daar!

Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •