Familie uitje via Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgt zogenaamde „Opkikkerdagen“ voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Eén leuke dag met het héle gezin geeft de broodnodige afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames. Samen zijn is voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend. Juist daarom is een gezamenlijke dag vol plezier onmisbaar. Stichting Opkikker zet zich daar 2000 keer per jaar voor in!

Toen Stichting Opkikker ons benaderde om mee te werken aan het ‚Opkikkeren‘ van een familie die dat erg goed kon gebruiken hebben we uiteraard meteen ja gezegd.

Op 8 augustus werd de familie, waarvan het 6 maanden oude kindje ernstig ziek is, in de ochtend opgehaald met meerdere sportauto’s. Dat is natuurlijk een heel spektakel. Met een hoop kabaal reden ze de straat uit. Eén onderdeel van het familie uitje was rib powerboat varen bij powerboat scheveningen. Aangekomen in de haven werd ze verteld dat ze even op het museumschip ‘de Mercuur’ mochten kijken. Toen ze eenmaal begrepen dat ze gingen rib powerboat varen werd het door de spanning al wat stiller in de groep. Uiteindelijk hebben we een fantastisch mooie trip gemaakt. De kinderen vonden het geweldig. Het rib powerboat varen in Scheveningen was weer een succes. De familie wil zelfs nog eens terug komen tijdens een zelf georganiseerd uitje.

Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een leuke ervaring voor deze familie en we wensen ze uiteraard veel geluk en sterkte in de toekomst.

5 (100%) 6 votes
  •  
  •  
  •  
  •  
  •