Raften en powerboat varen als bedrijfsuitje in Noordwijk voor ELQ Hypotheken

7 juli 2010

Een delegatie van ELQ Hypotheken verblijft in Noordwijk bij Hotels van Oranje voor vergaderingen. Tussendoor wilde de groep leuke afleiding en verkoeling, dus gingen ze op zoek naar leuke activiteiten in Noordwijk. Na een tijdje zoeken kwamen ze erachter dat er in Scheveningen wel wat leuks te beleven is; powerboat varen bij powerboat scheveningen.

Gezien de tijdsdruk en de hoge kosten voor het vervoer, was het voor de groep interessanter om de boot naar Noordwijk te laten komen. Na een overleg kwam PS1 piloot Ron Stafleu tot een geweldig idee; „we laten jullie met een raft naar de boot toe paddelen gezien we met de powerboat niet aan het strand kunnen komen. Zo gezegd, zo gedaan. Het plan was gemaakt en de reservering was geplaatst.

Alleen op de boot ging Ron met een enorme snelheid richting Noordwijk. Snelheden tot wel 100 km per uur werden behaald. Zo ben je over zee van Scheveningen in 9 minuten in Noordwijk voor de boulevard.

Ron wachtte geduldig op de groep dit na een tijd op het strand met Rick Daman van Kanoschool.nl aan kwamen lopen. Rick Daman is veelvoudig kampioen kanovaren. Voor hem is dit dagelijks werk en hij nam de groep mee de zee op om als team met de raft naar de powerboat toe te paddelen.

Rick Daman van Kanoschool.nl:
Rick Daman Kanoschool.nl - Powerboat Scheveningen

Aangekomen bij de powerboat nam Ron de groep mee voor een echt spectaculair uitje vanuit Noordwijk. Hij stuurde de boot eerst voor de kust van Noordwijk langs en maakte vervolgens een grote bocht richting ankerplaats voor de kust. Met een hoge snelheid recht tegen de golven in vloog de PS1 richting de grote zeeschepen. Het was een mooie heldere dag en het weer was erg lekker. Vanaf de ankerplaatst was de skyline van Scheveningen goed te zien. De boeg van de boot draaide richting Scheveningen en het gas ging weer goed open. Zo was de groep toch nog even op Scheveningen geweest.

We maakten een tocht terug naar Noordwijk langs de kustlijn. Aangekomen bij Noordwijk lag Rick Daman rustig relaxed in zijn raft te wachten. De combinatie van powerboat varen met raften is ideaal voor grote groepen die hun Bedrijfsuitje vanuit bijvoorbeeld Noordwijk, Zandvoort of Katwijk willen doen. De groep stapte weer over op de raft en paddelde samen met Rick weer richting de kust.

Voor de mensen van ELQ hypotheken en voor ons was het een erg geslaagde trip. Wij danken jullie voor de komst en wellicht tot ziens.

Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •