Bedrijfsuitje Rabobank Den Haag afdeling Control locatie la Cantina Scheveningen

8 juni 2011

Eindelijk was het zover. Na een goede voorbereiding van het feestteam van de afdeling Control van de Rabobank Den Haag stonden alle partijen klaar om er een leuke dag van te maken. Het Bedrijfsuitje van de afdeling vond plaats op het strand vóór strandtent la Cantina.

Het weer was perfect. De zon scheen goed en er stond een stevige wind wat het onderdeel powerkiten erg ten goede kwam. Ook de golven op zee waren leuk om op te varen. We konden de boot laten springen, zelfs op sommige momenten laten vliegen, maar ook vreselijk leuk tussen de golven door laten glijden. Het is ook per groep en daarmee de mensen die we aan boord hebben verschillend hoe we de tocht maken.

Aangekomen bij la Cantina was de groep nog niet compleet. Door de verbouwingen aan Duindorp was het niet makkelijk het strand ter hoogte van la Cantina te bereiken. Gelukkig heeft een van de organisatoren iedereen via de telefoon naar binnen kunnen loodsen. Toen de groep compleet was werd er door de afdelingsmanager een welkomstgesprek gehouden waar ook het thema bekend werd gemaakt; „out of control“. Dat was even slikken voor de mensen die juist werken op de afdeling Control. Het verhaal werd overgenomen door PS1 piloot Ron Stafleu die de groep een stuk vertelde over het powerboat varen, het powerkiten en Harbour Golf. Iedereen zou meegaan op de powerboat. De groep werd wel opgesplitst voor de andere twee activiteiten.

We gingen met de eerste groep voor het varen en de mensen voor het Harbour golfen naar het Norfolk terrein waar de golfers werden verwerlkomd door Joost van Harbour Golf. Ron nam de groep voor het varen mee naar de boot.

We zaten vanuit de derde binnenhaven al snel op zee waar we eerst recht tegen de golven zijn in gevaren. Dat is altijd even best vreemd als een boot zo hoog de lucht in gaat. Daarna zijn we richting de pier van Scheveningen gevaren vanaf waar we vervolgens even een stuk flink op het gas zijn gegaan.

Het doordraaien van de groepen ging vrij soepel. Er waren mensen die niet meegingen, maar die plaatsen werden dankbaar ingenomen door enkele personen die geen genoeg konden krijgen van het geweld op zee.

Al met al heeft iedereen het enorm naar zijn en haar zin gehad. Na de activiteiten was er nog een buffet waar nog gezellig werd nagepraat over de activiteiten van de dag.

Wij danken Rabobank Den Haag voor hun komst. We zien jullie graag nog eens terug.

Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •