Team uitje in Scheveningen voor Heineken Nederland op 31-08-2010

Een afdeling van Heineken Nederland in Zoeterwoude had een uitje gepland in Den Haag, Scheveningen. Juliette Timmermans was enthousiast toen ze over de spectaculaire activiteiten op onze website las. Na een weekend met extreem slecht weer en enorme golven scheen op 31 augustus eindelijk weer eens de zon. We gingen met 3 boten het water op; de powerboat scheveningen Ribrally boot ‘PS1’, ‘de Grommer’ van Bootruns en de ‘Stormmeeuw’ van Noordzee Charters.

Er gingen 6 personen op de PS1, 6 personen op de Stormmeeuw, waar de mensen voorop de boot zitten, en 12 personen op de reddingsboot ‘Grommer’. Het is altijd even afwachten wat voor zee je tegenkomt als je eenmaal buiten de haven bent; we wisten nog niet hoe de zee zich zou gedragen na het enorm slechte weer in het weekend. Bij het passeren van de havenhoofden constateerden we dat de zee vrij rustig was waardoor we flink op het gas konden.

De kapitein van de Stormmeeuw kon het niet vermijden om even flink een golf in te duiken en bezorgde de passagiers voorop zijn RIB boot daarmee een goed nat pak. Kort na de spectaculaire Rib experience zijn de drie boten bij elkaar gekomen in de haven en hebben we gewisseld binnen de groep. Één van de personen die voorop de Stormmeeuw een flinke dosis zeewater te proeven had gekregen, kreeg ook achter op de PS1 nog zo nu en dan wat spatwater om de klus af te maken. Hij kon het zeezout later zo van zijn bril vegen….

Wij danken de medewerkers van Heineken Nederland voor hun komst en wij hopen hen en andere collega’s nog eens te mogen begroeten in de haven van Scheveningen.

Waardeer dit bericht
  •  
  •  
  •  
  •  
  •