Powerboat Scheveningen. Rib Powerboat varen in Scheveningen
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Bbedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.

Bedrijfsuitje Scheveningen

Wij regelen alles voor jouw bedrijfsuitje. Van alleen varen tot een complete daginvulling, bij ons zit je goed!
Bbedrijfsuitje geschikt voor alle collega's.

Plezier voor de hele groep

Ons doel is dat al je collega's plezier hebben, en daar doen we ons best voor!
Deze bedrijven gingen je voor.

Referenties

Dit zijn slechts enkele bedijven die een uitje bij ons hebben beleefd!


Meest geboekt


Wil je een bedrijfsuitje of groepsuitje bij ons boeken of meer informatie hierover aanvragen?

Klik hier om je bedrijfsuitje te reserveren of om meer informatie aan te vragen.
Jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen

Het rib powerboat varen is een uitermate geschikt activiteit voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen. Lekker met alle collega's genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid laten we de motoren flink brullen en racen we over de zee en voor de mensen die het liever wat rustiger aan doen maken we een rustige toertocht op de Noordzee voor het strand van Scheveningen.

Of je nou met 20 of 200 collega's naar Scheveningen wilt komen voor een bedrijfsuitje of teamuitje; wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen en wij maken jullie bedrijfsuitje of bedrijfsevenement tot een groot succes. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3 uur varen met Tall Ship Minerva; lekker loungen aan boord, eventueel onder het genot van een drankje, met als hoogtepunt een spectaculaire trip op een van onze powerboats. Gegarandeerd een spektakel voor alle collega's.


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje!

Wil je naast het rib powerboat varen nog andere leuke (teambuilding) activiteiten doen? Bijvoorbeeld een powerkite workshop op het strand en lekker loungen bij een beachclub en genieten van een heerlijke barbecue? In samenwerking met onze partners kunnen wij een compleet (dag)arrangement voor jouw bedrijfsuitje in Scheveningen samenstellen. Wij hebben dit al voor vele bedrijven (groot en klein) mogen doen, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Heb je specifieke ideeen of wensen? Of wil je graag vooraf de locaties een keer bekijken? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen om je wensen door te spreken.

Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle activiteiten en arrangementen op onze arrangementen pagina.Rib Powerboat varen; de Rallyrun

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenDe Rib Powerboat Rallyrun is een spectaculaire rondvaart van ongeveer 30 minuten voor de kust van Scheveningen. We varen op hoge snelheid, springen over de golven en maken haakse bochten. Een geweldige ervaring voor je bedrijfsuitje of groepsuitje die jullie niet snel zullen vergeten!

€ 37,50,- per persoon (vanaf 4 tot 20 personen) € 35 per persoon (21 tot 50 personen) € 32,50 per persoon (50+ personen) per persoon

Lees meer »

 


Sail and Race

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship MinervaCombineer het beste van 2 werelden: Rib Powerboat varen en zeilen met 'Tall Ship Minerva'. Jullie worden welkom geheten aan boord van de Minerva en vervolgens wordt koers gezet richting open zee. De zeilen worden gehesen en als hoogtepunt van de trip komen onze powerboats langszij om jullie mee te nemen voor een spectaculaire trip. Jullie bedrijfsuitje wordt hierdoor gegarandeerd een succes! De totale duur van dit arrangement is 3 uur.

€ 72,50 per persoon

Lees meer »


Vergaderen en uitwaaien

Eerst vergaderen aan de haven en daarna lekker op zee uitwaaien.Vergader eens in een schitterend pand aan de jachthaven van Scheveningen. En na het realiseren van mooie resultaten kunnen jullie je hoofd weer leeg maken door even lekker uit te waaien op zee. Een dagdeel vergaderen duurt 4 uur en de powerboat tocht, al dan niet tussendoor, duurt 30 minuten.

€ 59,50 per persoon
Lees meer »Powerboat Team Rescue

Rib Powerboat Team Rescue in Scheveningen

Na een spectaculaire tocht met de powerboat moeten jullie zo snel mogelijk proberen de survivalsuits aan te trekken om het 'zinkende schip' te verlaten. Eenmaal in het water moeten jullie samenwerken en diverse gezamelijke oefeningen doen om uiteindelijk gered te kunnen worden. De duur van dit arrangement, dat ideaal is als teambuilding activiteit tijdens een bedrijfsuitje, is ongeveer een uur.

€ 75,00 per persoon
Lees meer »