Powerboat varen, Rib varen in Scheveningen
EN | DE
Vind Rib varen bij Powerboat Scheveningen op Google+Volg Powerboat Scheveningen op TwitterLike Powerboat Events op Facebook. Kijk hier voor aanbiedingen rondom het Rib varen.Bekijk filmpjes over onze Rib Powerboat tochten op ons Youtube kanaal |
Rib varen, Powerboat varen en activiteiten voor je bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.

Bedrijfsuitje / Groepsuitje

Onze powerboat arrangementen zijn ideaal als teambuilding en leveren zeker een onvergetelijke ervaring op voor de hele groep. Lees meer »
Leuke activiteiten voor je vrijgezellenfeest - vrijgezellendag in Scheveningen

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest met Powerboat Scheveningen: ribvaren en wat leuks met de vrijgezel uithalen? Fun gegarandeerd! Lees meer »
Complete arrangementen in Scheveningen

Activiteiten/arrangementen

Laat ons helpen om jullie dag onvergetelijk te maken. Samen met onze partners kunnen wij arrangementen op maat maken. Lees meer »


 

Activiteiten en arrangementen in Scheveningen

Voor het Rib Powerboat varen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze partners in Scheveningen diverse (strand) activiteiten aanbieden, waarbij wij alles voor je regelen. Dat is wel zo makkelijk!

 

Kies welke powerboat trip en/of welke activiteiten je graag wilt doen en wij maken een passend programma voor je. Staat jouw favoriete activiteit er niet tussen? Of heb je speciale wensen voor het varen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief Btw.Rib Powerboat varen; de Rallyrun

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenDe Rib Powerboat Rallyrun is een spectaculaire powerboat trip van ongeveer 30 minuten voor de kust van Scheveningen. We varen op hoge snelheid, springen over de golven en maken haakse bochten. Deze ervaring zal je niet snel vergeten! Duur: 30 minuten

€ 37,50 per persoon

Lees meer »

Thrill, grill and chill.

Rib Powerboat Thrill GRill Chill arrangement

De naam zegt het eigenlijk al. Met dit arrangement combineren we de 'thrill' van het rib varen met een 'grill' aan het strand in de vorm van een heerlijke Beach BBQ en daarna lekker 'chill' naar Crazy Pianos voor een avond feesten.

€ 79,50 per persoon
Lees meer »Bachelor (ette) Special

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenDe Bachelor special is een arrangement waarbij jullie in totaal 45 minuten gaan varen. Als verrassing leggen we tijdens de tocht de boot (of boten) stil en halen we een survivalsuit tevoorschijn die de vrijgezel mag aantrekken. Vervolgens mogen jullie hem of haar op een veilige plek overboord gooien en bepalen jullie wat we verder met de vrijgezel gaan doen. Omdat jullie zelf kunnen aangeven wat leuk is voor de vrijgezel (en voor jullie natuurlijk!) is deze activiteit geschikt voor mannen en vrouwen.

€ 49,50 per persoon
Lees meer »


Knallûh Bier en Ballûh

Rib Powerboat varen Rallyrun in Scheveningen
Dit is de RIB Rally Run waar na je op de kade een koude PUL bier staat toe te lachen met overheerlijke Bitterballen

€ 47,50 per persoon


Zeemanstour 2.0

Rib Powerboat varen Rallyrun in Scheveningen
De Zeemans Tour start in het nostalgische autentieke Zeemanshuis van Scheveningen. U verzameld op de Visafslagweg 1 bij het Zeemanshuis. Nadat alle deelnemers aanwezig zijn gaan we starten met een PowerBooTje (shotje) daarna zal er een brieving volgen en de vaarregels worden dan besproken. Vervolgens gaan we naar de boat voor de Rally Run. Na deze adrenaline Kick komen we weer in het zeemanshuis waar een Halve liter Bier of een Bul Wijn staat te wachten. Omdat u ook innerlijk bevredigd moet worden zullen daar hollandse tapas (snacks) aan toegevoegd worden. Dit is dan einde van de tour maar wilt u langer van de nostalgische sfeer genieten zal dat geen enkel probleem zijn.

€ 47,50 per persoon


Bier Proeverij

Rib Powerboat varen Rallyrun Rib-actie in Scheveningen boeken
Op een bierplankje met 5 glazen van 100 cl kun je de laatste bieren proeven. Deze verschillende bieren zijn gebrouwen door Bierbrouwerij Scheveningen.De bediening van het Brouwcafé zal kort vertellen welke bieren ze jou hebben geserveerd. O.a. de bekende Zuidwester, de Bomschuit en de Scheveninger Tripel.

€ 7,50 per persoon


High BEER of High WINE

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Super relaxed om na de RIB Rally Run even de adrenaline weer te laten rusten en even de ervaringen uitwisselen. Dit arrangement bestaat uit:High wine – 2 glazen huiswijn (keuze uit wit, rood of rosé)– shooter van tomaat en basilicumroom– kroketje van Zeeuwse mosselen– kazen– gefrituurde calamaris met aïoli –crostini met carpaccio– serranoham met aceto balsamico– gemarineerde olijven– brood met smeersels High beer– vijf speciaal bieren– kroketje van Zeeuwse mosselen– diverse bierkazen– gefrituurde calamaris– La Trappe bitterballen– serranoham– crostini met carpaccio– gemarineerde olijven– brood met smeersels

€ 57,50 per persoon
Lees meer »Power Experience

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Bij de Power Experience gaat het om kracht; de kracht van de buitenboordmotoren op onze ribs en de kracht van grote powerkites die jullie op het strand onder bedwang moeten zien te krijgen tijdens een uur durende workshop. Totale duur 1,5 a 2 uur.

€ 57,50 per persoon
Lees meer »Sail and Race

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship MinervaCombineer het beste van 2 werelden: Rib Powerboat varen en zeilen met 'Tall Ship Minerva'. Jullie worden welkom geheten aan boord van de Minerva en vervolgens wordt koers gezet richting open zee. De zeilen worden gehesen en als hoogtepunt van de trip komen onze powerboats langszij om jullie mee te nemen voor een spectaculaire trip. De totale duur is 3 uur.

vanaf € 75,00 per persoon / op aanvraag

Lees meer »

Big Boat Party

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship Minervameer info volgt zsm.

vanaf € 75,00 per persoon / op aanvraag

Lees meer »

Rondvaart L-XL-XXL

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship Minervameer info volgt zsm.

vanaf € 75,00 per persoon / op aanvraag

Lees meer »

Vergaderen en uitwaaien

Eerst vergaderen aan de haven en daarna lekker op zee uitwaaien.Vergader eens in een schitterend pand aan de jachthaven van Scheveningen. En na het realiseren van mooie resultaten kunnen jullie je hoofd weer leeg maken door even lekker uit te waaien op zee. Een dagdeel vergaderen duurt 4 uur en de powerboat tocht, al dan niet tussendoor, duurt 30 minuten.

€ 59,50 per persoon
Lees meer »Crazy Powerboat tour

Rib Powerboat varen combinern met een bezoek aan Crazy PianosBij de crazy powerboat tour maken jullie een rit van een half uur met 1 van onze rib powerboats. Nadat het adrenalinepeil een beetje is gezakt gaan jullie de boulevard op om te eindigen bij Crazy Pianos voor een avond vol muziekfun. Entree en garderobe zijn geregeld en een welkomst-cocktail staat voor je klaar. Ook plaatsen we jullie op de gastenlijst van Crazy Piano's.

€ 54,50 per persoon
Lees meer »

 


Powerboat Team Rescue

Rib Powerboat Team Rescue in Scheveningen

Na een spectaculaire tocht met de powerboat moeten jullie zo snel mogelijk proberen de survivalsuits aan te trekken om het 'zinkende schip' te verlaten. Eenmaal in het water moeten jullie samenwerken en diverse gezamelijke oefeningen doen om uiteindelijk gered te kunnen worden. De duur van dit arrangement is ongeveer een uur.

€ 75 per persoon

Lees meer »

Escaperoom Unlock

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenNieuw in Scheveningen is de Escaperoom Unlock Scheveningen! Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de Escape Room te verlaten? Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. Je vergeet tijd en realiteit…

Kamer Mission Impossible VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN. DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR JOU. ALS JE DEZE MISSIE ACCEPTEERT, WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.

Accepteren jullie de missie?

€ 125 per kamer max 8 pers


Expeditie Robinson

Rib Powerboat Thrill GRill Chill arrangement

Na de powerboat Rally Run ga je verder met Teambuilding met je voeten in het zand van Scheveningen. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Expeditie Robinson Scheveningen Deluxe de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

Onderdelen expeditie robinson: • Teamvlag maken • Touwtrekken • XL Jenga • Katapult bouwen • Waterrace of Bamboetoren bouwen • BREINBREKERS EN MEMORY GAME • Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken • Prijsuitreiking met een beker

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

€ 57,50 per persoon
Lees meer »Zeskamp

Rib Powerboat Team Rescue in Scheveningen

Na het water spectacel op zee de Powerboat Actie. Kunt u kiezen voor een competitief en spectaculair uitje voor uw collega’s of personeel waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd voor 12 teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de 6Kamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

€ 59,50 per persoonWie is de Rat (mol)

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenNa de Powerboat Rally Run Leert u uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol). Na de uitleg van het spel de teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden. Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten en het spel beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 2 a 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf Erg populair is het boerengolfen ofwel klompengolf. In de tocht is er een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden aflegt. Uiteraard is er voor de winnaars / de rat een beloning!!

€ 59,50 per persoon
Lees meer »


Shoot Out Scheveningen

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenNa de powerboat actie ga je met vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog sluip je zo stil mogelijk op je tegenstander af….. Ben je in shooting range, schiet en schakel je tegenstanders uit!

Altijd al de Robin Hood willen zijn van de Lage landen? Dit kan nu pak een pijl en boog en ga lekker aan de slag! Wat is Archery tag / Shoot out nou precies?

Shoot out / archery tag is een mix tussen paintball, trefball. De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen. Samenwerken staat voorop bij shoot out / archery tag , probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!!>/p> Shoot out combineren met één van onze andere gave activiteiten zoals bijvoorbeeld bubble voetbal , Powerkiten of een andere activiteit uit ons assortiment. Neem dan gerust contact op en kijken we samen naar de mogelijkheden! Tijdsduur Archery tag Shoot out: 1 a 1.5 uur

€ 57,50 per persoon
Lees meer »


Virtual Reality

Rib Powerboat varen Rallyrun in Scheveningen
meer info volgt zsm.

€ 47,50 per persoon


Rondvaart Den Haag

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Heerlijk door de grachten van Den Haag varen met een rondvaart of groepsvaart! Heeft u iets te vieren, een bruiloft, verjaardag, personeelsuitje of een andere speciale gelegenheid? Dan is dit het perfecte dagje uit! Stap aan boord in één van de boten die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. De boot, ook wel “de Roasted Peanut” genoemd, is van oorsprong een reddingsboot. Deze reddingsboot is omgebouwd tot een luxe sloep waar met gemak 12 personen op passen! De ervaren gidsen van laten alle geheime en verrassende hoeken zien van deze sfeervolle stad. Bij deze rondvaart varen we door verschillende en unieke wijken van Den Haag en bijvoorbeeld rondom de oude verdedigingsgracht. Voorbeelden van mooie en onvergetelijke momenten die u zult beleven zijn het rondvaren langs het hartje centrum van Den Haag en Scheveningen. Deze rondvaart wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. De duur van deze rondvaart is tussen de 1,5 en 2 uur. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! We zien u snel bij een van onze rondvaarten.

€ 250 per boot max.12 pers
Lees meer »E CHOPPER

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Binnenkort uitgebreide info

€ 35 per persoon
Lees meer »Bumperz Football

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship MinervaNa de Powerboat Rally Run ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver dit is het hilarische spel Bubble voetbal! Bubble voetbal is een spectaculair variant van voetbal, waarbij de spelers zichzelf in een opgeblazen bal heffen. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Hiermee kan door spelers de gekste capriolen worden uitgehaald. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers over het veld zullen rollen. Het is fantastisch om te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke en mentale veldslag wat fantastisch zal werken op de lachspieren. Dus durven jullie deze uitdaging aan?! Twee of meerdere teams nemen het tegen elkaar op, maar bij Bubble voetbal is alles toegestaan! Maak het je tegenstander zo moeilijk mogelijk door ze uit het veld te beuken, over de kop te stoten en door de lucht te laten vliegen. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook de tegenstander. Lukt het jou om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het je om overeind te blijven staan? De wedstrijd is één groot feest, waarbij fun, teamspirit, samenwerking en zelfverzekerdheid hoog in het vaandel staan. Bubble voetbal is het ideale, meest hilarische spel voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

vanaf € 59,50 per persoon

Lees meer »

Graffity Workshop

Eerst vergaderen aan de haven en daarna lekker op zee uitwaaien.Meer uitleg volgt zsm.

€ 59,50 per persoon
Lees meer »Golf Surfen

Eerst vergaderen aan de haven en daarna lekker op zee uitwaaien.De zomer komt eraan en je weet nog niet goed wat je moet doen. De vraag is: waar ga ik naar toe en wat staat mij te wachten? Ga voor een belevenis waar elke inspanning gelijkertijd ontspanning is en je de hele dag kunt genieten: een cursus golfsurfen in Scheveningen. Welkom bij je eerste surfles. Dolle pret en afwisseling zijn bij deze cursus een garantie. Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is voor jou? Golfsurfen in Scheveningen is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leer je het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben. Aan het begin van de les krijg je aan land instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duik je met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met je board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoud: het is vallen en opstaan, net zolang totdat je op je board door het water glijdt. Doordat de instructeur alle aandacht voor jou heeft tijdens deze les, zul je al snel merken of golfsurfen jouw favoriete sport gaat worden. Als je eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat jij alle golven kunt trotseren. Hou vol, want voordat je het weet ben je één met je surfplank!

€ 59,50 per persoon
Lees meer »Boeren Beach Golf

Rib Powerboat varen combinern met een bezoek aan Crazy PianosNa de powerboat rally Run maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf ! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! Dit maakt boeren beach golf tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit! Na een korte uitleg over hoe je boerengolf moet spelen kan je aan de slag. Natuurlijk maak je gebruik van de speciale golf club en de speciale bal. Er is op het strand een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die jouw skills als echte boeren golfer zullen testen. Ben jij degene die de minste slagen nodig heeft om aan het einde van het parcours te geraken? Boerengolf is niet alleen een uitdagende sport voor jezelf, maar het is erg leuk om je golf capaciteiten te meten met die van je familie of vrienden! Wil je eindelijk weer eens iets leuks hebben om over te praten op de volgende verjaardag of ben je gewoon toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Ga dan boerengolf spelen en laat je overtuigen van deze bijzondere sport!

€ 57,50 per persoon
Lees meer »

 


Beachvolleybal

Rib Powerboat Team Rescue in Scheveningen

Na het water spectacel op zee de Powerboat Actie. Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s? Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi? Dat is mogelijk. Beach volleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beach volleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven.

€ 57,50 per persoon

Lees meer »